Stichting KansenNet kan niet zonder haar ervaren en gemotiveerde vrijwilligers. Binnen de loopbaan coaching helpt vrijwilligster Xeanette Duynstee-Dijksman al jaren mensen bij het vinden van hun droombaan. Wij stellen Xeanette graag aan je voor!

Het motto van Xeanette: “Voor iedereen zijn er loopbaan kansen”

De positieve instelling van Xeanette Duynstee-Dijksman en haar interesse zijn kenmerkend voor haar en zij is dan ook geliefd door deze karaktereigenschap. “Ik ben altijd oprecht geïnteresseerd in mensen en hun verhaal, maar ook in hun dromen en beperkingen. Ik geloof niet dat er een onmogelijkheid is. Er bestaan altijd mogelijkheden op het gebied van werk voor iedereen. Samen met de mensen ga ik altijd op zoek naar waar kansen, uitdagingen en mogelijkheden liggen.”

“De mens laten groeien als persoon én in de juiste organisatie en functie”

“Werk is er genoeg, maar als je in een onjuiste functie of in een onjuiste organisatie werkt, zal je nooit blij en tevreden zijn.” Aldus Xeanette. Met een achtergrond van meer dan 20 jaar in financiële functies rolde Xeanette door haar open en positieve instelling de arbeidsbemiddeling in. “Het was prachtig om de wereld van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt te ontdekken, maar ik heb tegelijkertijd ook de kunst geleerd hoe je de ultieme match kunt maken tussen mens en organisatie. Als ik je ga begeleiden tijdens een loopbaantraject neem ik deze ervaring absoluut mee. Ik kijk niet alleen naar een CV die met een functie moet matchen. Ik kijk verder en bekijk ook of een persoon binnen de organisatiecultuur past.” Xeanette heeft naast haar ervaring binnen financiële functies en arbeidsbemiddeling ook nog jarenlange ervaring als fieldmanager. In deze functie heeft zij (vaak startende) financials begeleid op diverse interim opdrachten. “Ik vind het altijd een uitdaging om mensen zich verder te laten ontwikkelen. Niet alleen op zakelijk en werkvlak, maar ook zeker als persoon.”

Persoonlijke en praktische aanpak van Xeanette Duynstee-Dijksman

Als Xeanette je gaat begeleiden bij jouw loopbaanvragen dan zal haar aanpak zich kenmerken als een persoonlijke maar bovenal ook praktische aanpak. “Ik vind het belangrijk (en leuk) om de persoon goed te leren kennen. Vanuit onze kennismaking ontdek ik samen met jou de beste aanpak voor jouw loopbaanvraag. Er zijn namelijk diverse wegen die naar jouw droombaan leiden en dat is niet voor iedereen gelijk. Tijdens mijn coaching maak ik uiteraard gebruik van mijn brede netwerk. Hierdoor kan ik de mensen die ik begeleid ook vaak koppelen aan iemand uit de praktijk. Zo krijgen de mensen meer inzicht en antwoorden uit de eerste hand.” Xeanette is een gouden coach voor mensen met loopbaanvragen, ze kijkt verder dan de vraag en helpt je ook praktisch met zaken zoals een CV scan, je LinkedIn profiel en jouw eigen netwerk in kaart brengen.

De uitdaging van een loopbaan die vastgelopen is

Xeanette gaat uitdagingen niet uit de weg… sterker nog, als jij in een loopbaan zit waarin je vastloopt, ziet zij dit als een gouden kans. “Ik vind het een uitdaging om mensen die totaal vast zitten in hun loopbaan weer op weg te helpen. Soms zien mensen het echt niet meer zitten en weten ze eigenlijk niet meer wat wel en niet bij ze past qua werk. Ik vind het dan oprecht een voorrecht dat ik ze mag helpen in het proces naar het vinden van werkgeluk.”

Wil je in contact komen met Xeanette of één van onze andere loopbaancoaches?

Wil je graag in contact komen met Xeanette Duynstee-Dijksman of één van onze andere loopbaancoaches? Neem gerust contact met ons op via onze pagina voor loopbaancoaching.