Een stel bevlogen, net afgestudeerde vrouwen wil een informatiecentrum opzetten waar advies wordt gegeven over de duurzaamheid van producten. In ruwe vorm zijn hun ideeën klaar, het komt nu aan op de uitwerking. Voor deze uitwerking hebben deze vrouwen aanspraak gedaan op de vrijwillige ondersteuning van de adviseur van Kansennet.

Adviseur van KansenNet helpt bij de belangrijkste taken

De adviseur van KansenNet heeft de vrouwen geholpen bij het opstellen van statuten, het maken van een bedrijfsplan, de website, een subsidieaanvraag. De oprichtster vertelt: “Vanuit KansenNet keek er bij elke grote stap iemand over mijn schouder mee. Hierdoor durfde ik veel meer zelf te doen en voelde ik mij gesteund in mijn keuzes

Ook nieuwsgierig naar wat een adviseur van KansenNet voor jou kan betekenen? Vraag een vrijwillig adviseur aan.