De Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA) vroeg Maarten Otto, die sinds vorig jaar voorzitter is van KansenNet, wat KansenNet doet.

De Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA) zet regelmatig een vrijwilligersorganisatie en/of een vrijwilliger in de spotlights. In september 2019 werd onze voorzitter, Maarten Otto, geïnterviewd. Maarten, in het dagelijks leven organisatie-adviseur, is nu ruim anderhalf jaar voorzitter van KansenNet. Wat hem vooral is opgevallen is de gedrevenheid en het idealisme van de vrijwilligers, voor hem enorm inspirerend.

Over KansenNet: in het afgelopen jaar hebben wij 250 aanvragen gekregen voor loopbaancoaching, advies voor startende ondernemers en voor het oefenen van Nederlands spreken. Deze verzoeken komen van mensen met 50 verschillende nationaliteiten van jong tot oud.

Maarten geniet van de fantastische resultaten die er worden behaald door de vrijwilligers van KansenNet. “Dit geeft iedereen veel plezier en voldoening.” Ook geeft hij aan dat KansenNet hoopt nog lang door te kunnen gaat met het helpen van mensen. “Nieuwe vrijwilligers en belangstellenden zijn bij ons van harte welkom.

Klik hier om het gehele interview op de website van VCA te lezen.