TaalCoach worden

Vind jij het leuk om mensen uit een ander land en met een andere cultuur te helpen met het verbeteren van hun Nederlands? Meld je dan aan om taalcoach / begeleider te worden bij KansenNet in Amsterdam.

t

Kan ik taalcoach worden?

Je hebt geen specifieke kennis of vaardigheden nodig. Als jij de Nederlandse Taal goed beheerst kan je taalcoach bij KansenNet in Amsterdam worden. 

}

Hoeveel tijd kost het?

Als taalcoach bepaal jij zelf je wensen, tijd en afspraken. Ervaring is dat het je maximaal 2 uur per week kost. De afspraken maak je zelf, dus je blijft baas over je eigen agenda.

Wie ga ik coachen?

Je gaat anderstaligen coachen die al een basisbegrip en kennis van de Nederlandse taal hebben. Vaak zijn het vluchtelingen. Jouw hulp zorgt ervoor dat deze mensen sneller integreren in Nederland.

Wat levert het mij op?

 Als taalcoach doe je veel contacten op en interessante gesprekken die jou een inkijkje verschaffen in een – vaak heel andere – persoonlijke en culturele achtergrond.

Hoe word je gekoppeld?

Bij de koppeling tussen taalcoach en anderstalige wordt zoveel mogelijk uitgegaan van de achtergrond, belangstelling en de wensen van de taalcoach.

Wil je meer informatie?

Via onderstaand formulier kan jij je interesse kenbaar maken. Heb je nog wel vragen? Op maandag, dinsdag en woensdag kan je ons tussen 10 en 13 uur bellen op: 0647 499 017

Ja ik wil taalCoach worden!

  • Bedankt voor je interesse om ons te ondersteunen

    De informatie die je hieronder geeft is het startpunt voor een nadere kennismaking

Laatste nieuws van KansenNet

Hoe word je een succesvolle ondernemer?

Loop jij rond met een leuk idee en denk je eraan om een eigen bedrijf te starten of heb je je eerste stappen als ondernemer al gezet? Dat is mooi, want als ondernemer bepaal je zelf je toekomst. Sommigen laten zich echter afschrikken door de risico’s, de administratie...

Philip P. Todd – nieuwe coördinator ondernemers

Na het vertrek van Heleen Blackstone per 1 januari van dit jaar was KansenNet naarstig op zoek naar vervanging voor de rol van coördinator Startende Ondernemers. Via een vacature op de VCA site hebben meerdere kandidaten zich hiervoor aangemeld. We zijn heel blij dat...

Afscheid ondersteuning d.m.v. Loopbaan coaching

Het bestuur van KansenNet heeft – op advies van de coördinatoren van deze activiteit - besloten om per 1 januari 2022 te stoppen met het aanbieden van loopbaancoaching. Als gevolg van de huidige krappe  arbeidsmarkt bestaat steeds minder behoefte aan ondersteuning bij...

Heb jij een vraag?

  • Vul hieronder je vraag in en wij nemen spoedig contact met je op.

KansenNet … brengt je verder

Onze sponsors
Dynamo zonder pay off (gemaakt door Inge A 30-3-2012)