TaalCoach worden

Vind jij het leuk om mensen uit een ander land en met een andere cultuur te helpen met het verbeteren van hun Nederlands? Meld je dan aan om taalcoach / begeleider te worden bij KansenNet in Amsterdam.

t

Kan ik taalcoach worden?

Je hebt geen specifieke kennis of vaardigheden nodig. Als jij de Nederlandse Taal goed beheerst kan je taalcoach bij KansenNet in Amsterdam worden. 

}

Hoeveel tijd kost het?

Als taalcoach bepaal jij zelf je wensen, tijd en afspraken. Ervaring is dat het je maximaal 2 uur per week kost. De afspraken maak je zelf, dus je blijft baas over je eigen agenda.

Wie ga ik coachen?

Je gaat anderstaligen coachen die al een basisbegrip en kennis van de Nederlandse taal hebben. Vaak zijn het vluchtelingen. Jouw hulp zorgt ervoor dat deze mensen sneller integreren in Nederland.

Wat levert het mij op?

 Als taalcoach doe je veel contacten op en interessante gesprekken die jou een inkijkje verschaffen in een – vaak heel andere – persoonlijke en culturele achtergrond.

Hoe word je gekoppeld?

Bij de koppeling tussen taalcoach en anderstalige wordt zoveel mogelijk uitgegaan van de achtergrond, belangstelling en de wensen van de taalcoach.

Wil je meer informatie?

Via onderstaand formulier kan jij je interesse kenbaar maken. Heb je nog wel vragen? Op maandag, dinsdag en woensdag kan je ons tussen 10 en 13 uur bellen op: 0647 499 017

Ja ik wil taalCoach worden!

  • Bedankt voor je interesse om ons te ondersteunen

    De informatie die je hieronder geeft is het startpunt voor een nadere kennismaking

Laatste nieuws van KansenNet

Financiën, gemeente subsidie & partners

Als stichting zijn wij heel transparant over de financiën en de samenwerkingen die wij aangaan. Aan het begin van het jaar laten wij dan ook graag zien hoe wij de verworven budgetten hebben ingezet om onze stichting de ondersteunen: Sterke financiële positie KansenNet...

Nieuws over bestuur Kansennet

Bij Stichting KansenNet is er in de afgelopen periode veel gebeurd binnen het bestuurd. Middels dit bericht willen wij u op de hoogte brengen van de veranderingen binnen ons bestuur. Nieuwe penningmeester Stijn Julie Josey, onze penningmeester, draagt per 1 januari...

Gewaardeerde taalcoaches van KansenNet

Onze taalcoaches staat altijd klaar om anderstaligen in Amsterdam Nederlands te leren spreken. Het oefenen en gewoon spreken van de Nederlandse taal met deze mensen helpt hen significant vooruit. Al onze taalcoaches doen dit vanuit een passie en enthousiasme die niet...

Heb jij een vraag?

  • Vul hieronder je vraag in en wij nemen spoedig contact met je op.

KansenNet … brengt je verder

Onze sponsors
Dynamo zonder pay off (gemaakt door Inge A 30-3-2012)