TaalCoach worden

Vind jij het leuk om mensen uit een ander land en met een andere cultuur te helpen met het verbeteren van hun Nederlands? Meld je dan aan om taalcoach / begeleider te worden bij KansenNet in Amsterdam.

t

Kan ik taalcoach worden?

Je hebt geen specifieke kennis of vaardigheden nodig. Als jij de Nederlandse Taal goed beheerst kan je taalcoach bij KansenNet in Amsterdam worden. 

}

Hoeveel tijd kost het?

Als taalcoach bepaal jij zelf je wensen, tijd en afspraken. Ervaring is dat het je maximaal 2 uur per week kost. De afspraken maak je zelf, dus je blijft baas over je eigen agenda.

Wie ga ik coachen?

Je gaat anderstaligen coachen die al een basis begrip en kennis van de Nederlandse taal hebben. Vaak zijn het vluchtelingen. Jouw hulp zorgt ervoor dat deze mensen sneller integreren in Nederland.

Wat levert het mij op?

 Als taalcoach doe je veel contacten op en interessante gesprekken die jou een inkijkje verschaffen in een – vaak heel andere – persoonlijke en culturele achtergrond.

Hoe wordt je gekoppeld?

Bij de koppeling tussen taalcoach en anderstalige wordt zoveel mogelijk uitgegaan van de achtergrond, belangstelling en de wensen van de taalcoach.

Wil je meer informatie?

Via onderstaand formulier kan jij je interesse kenbaar maken. Heb je nog wel vragen? Op maandag, dinsdag en woensdag kan je ons tussen 10 en 13 uur bellen op: 0647 499 017

Ja ik wil taalCoach worden!

  • Bedankt voor je interesse om ons te ondersteunen

    De informatie die je hieronder geeft is het startpunt voor een nadere kennismaking

Laatste nieuws van KansenNet

Een lintje voor Reinout Burgerjon

De man van het eerste uur van KansenNet “Reinout Burgerjon“, is al werkzaam bij KansenNet sinds de oprichting in 2013 en is bij deze oprichting ook zeer betrokken geweest. Mede door zijn werk voor KansenNet heeft hij afgelopen 30 april officieel de versierselen...

Een betekenisvol pensioen voor Julie Josey – Vrijwilliger bij KansenNet

Onze stichting KansenNet staat en valt met de inzet van onze gemotiveerde vrijwilligers. Zij zijn degenen die de hulp bieden en de ondersteuning mogelijk maken. Deze keer zetten wij onze penningmeester Julie Josey in de spotlights. De swing van computerspelletjes naar...

Nederlands spreken met een taalcoach – Amjad vertelt

De KansenNet Taalcoach van Nederlands Spreken is een echt maatje voor de nieuwe Nederlanders. Naast het beter leren spreken maken de nieuwe Nederlanders ook kennis met cultuur, gebruiken en gewoonten. Iets dat je het beste buiten het leslokaal leert. Eén van deze...

Heb jij een vraag?

  • Vul hieronder je vraag in en wij nemen spoedig contact met je op.

KansenNet … brengt je verder

Onze sponsors