TaalCoach worden

Vind jij het leuk om mensen uit een ander land en met een andere cultuur te helpen met het verbeteren van hun Nederlands? Meld je dan aan om taalcoach / begeleider te worden bij KansenNet in Amsterdam.

t

Kan ik taalcoach worden?

Je hebt geen specifieke kennis of vaardigheden nodig. Als jij de Nederlandse Taal goed beheerst kan je taalcoach bij KansenNet in Amsterdam worden. 

}

Hoeveel tijd kost het?

Als taalcoach bepaal jij zelf je wensen, tijd en afspraken. Ervaring is dat het je maximaal 2 uur per week kost. De afspraken maak je zelf, dus je blijft baas over je eigen agenda.

Wie ga ik coachen?

Je gaat anderstaligen coachen die al een basisbegrip en kennis van de Nederlandse taal hebben. Vaak zijn het vluchtelingen. Jouw hulp zorgt ervoor dat deze mensen sneller integreren in Nederland.

Wat levert het mij op?

 Als taalcoach doe je veel contacten op en interessante gesprekken die jou een inkijkje verschaffen in een – vaak heel andere – persoonlijke en culturele achtergrond.

Hoe word je gekoppeld?

Bij de koppeling tussen taalcoach en anderstalige wordt zoveel mogelijk uitgegaan van de achtergrond, belangstelling en de wensen van de taalcoach.

Wil je meer informatie?

Via onderstaand formulier kan jij je interesse kenbaar maken. Heb je nog wel vragen? Op maandag, dinsdag en woensdag kan je ons tussen 10 en 13 uur bellen op: 0647 499 017

Ja ik wil taalCoach worden!

  • Bedankt voor je interesse om ons te ondersteunen

    De informatie die je hieronder geeft is het startpunt voor een nadere kennismaking

Laatste nieuws van KansenNet

Hoe gaat het met Stichtingen en Verenigingen?

Hoe gaat het met Stichtingen en Verenigingen en wat doe je precies? Deze vraag kreeg ik vanuit het bestuur van KansenNet. Dit lijkt een eenvoudige vraag, maar omdat ik graag een compleet antwoord geef leek het mij handig om te starten vanuit het verleden en te...

Een werkdag bij Nederlands Spreken

De Coördinatoren Nederlands Spreken koppelen anderstaligen aan taalcoaches, die de anderstaligen helpen bij het beter leren spreken van de Nederlandse taal. Wij vertellen graag hoe een werkdag als coördinator bij Nederlands Spreken eruit ziet.  10:00 uur start van...

KansenNet stopt met Loopbaanbegeleiding

Het bestuur van KansenNet heeft het advies van de coördinatoren Loopbaan coaching overgenomen om per 1 januari 2022 te stoppen met deze activiteit. Daarvoor is een aantal redenen te noemen: Ook in 2021 hebben potentiële loopbaanklanten ons onvoldoende weten te vinden,...

Heb jij een vraag?

  • Vul hieronder je vraag in en wij nemen spoedig contact met je op.

KansenNet … brengt je verder

Onze sponsors