Bedankt beste taalcoach ter wereld en KansenNet

Beste mevrouw, meneer,
Ik ben Fatih Tasdelen, ik kom uit Turkije. Al drie jaren woon ik in Nederland en al anderhalf jaar krijg ik taalles van KansenNet. Eerste jaar die ik hier woonde heb ik een Nederlandse cursus gevolgd. Na de cursus had ik een taalcoach nodig om echt beter Nederlands te praten. Hoewel ik paar maanden een taalcoach zocht, kon ik nooit een taalcoach vinden. Daarna heeft mijn klasgenoot (Wessam) die taalles heeft gekregen van KansenNet aan mij KansenNet aangeraden om een taalcoach te vinden. Ik heb meteen jullie een e-mail gestuurd en jullie hebben binnen paar dagen gereageerd dat we een afspraak kunnen maken.

Afspraak na een paar dagen en dezelfde week een taalcoach

Na paar dagen heb ik met Rian een leuke gesprek gedaan en ik ben meteen bij KansenNet ingeschreven. Ik dacht dat ik veel tijd op de wachtrij moet wachten maar dat gebeurde niet zo, in dezelfde week hebben jullie voor mij een taalcoach gevonden. Ik heb meteen met mijn taalcoach Menno een afspraak gemaakt en mijn taallessen zijn begonnen. Anderhalf jaar waren we samen met mijn taalcoach Menno die beste taalcoach ter wereld, maar moet ik nu van Menno en KansenNet afscheid nemen, omdat ik echt goed werk heb gevonden door de taallessen van KansenNet. Ik wil graag afmelden bij KansenNet.
Ik weet dat ik beetje lang geschreven maar ik was altijd heel blij met jullie, dus ik wou beetje lang schrijven.

Nu dankzij KansenNet echt goed werk gevonden

Dankzij jullie hulpen heb ik echt goed werk gevonden, ik praat nu beter Nederlands, ik heb me beter aangepast aan Nederland en ik vertrouw me dat ik zeker nog veel beter Nederlands gaat praten. Daarom ik wil het bestuur van KansenNet hartstikke bedanken, maar ook Rian een haar collega-coordinatoren en Menno mijn taalcoach. Als iemand die ik ken een taalcoach nodig heeft, ga ik zeker KansenNet aanraden en ik zal jullie altijd missen. Ik wens nog veel succes voor KansenNet.

Hersey icin cok tesekkur ederim

Hersey icin cok tesekkur ederim (hartstikke bedankt voor alles). Ik wou ook in mijn moedertaal bedanken. 🙂
Met vriendelijke groeten, Fatih

Ook interesse in een taalcoach? Bekijk meer informatie over Nederlandse Taalcoach!