Ontdek meer over wat KansenNet doet

Nederlands spreken

Is Nederlands niet je moedertaal? Heb je wel een basiskennis van het Nederlands, maar is Nederlands spreken nog moeilijk voor je?

Beter Nederlands spreken en begrijpen
Onze vrijwilligers helpen je om beter Nederlands te leren spreken en te begrijpen, zodat het makkelijker wordt om contact te hebben met Nederlanders.

Eigen bedrijf starten

Je eigen bedrijf te beginnen is leuk, spannend, maar soms ook lastig en slaat de twijfel toe. Vooral als je voor het eerst een eigen onderneming start is het fijn om met een coach te sparren die net als jij ook ooit begonnen is als startende ondernemer.

Ook als je al bedrijf hebt en zoek je iemand die je verder helpt in het maken van keuzes of een nieuw of beter plan dan kan je bij de coach van KansenNet Startende Ondernemers terecht.

 

Advies stichting/vereniging

Wil je een stichting of vereniging oprichten? Maar weet je niet wat daar allemaal voor nodig is? Of heb je advies nodig bij een bestaande ideële organisatie?

Onze adviseurs helpen non-profit organisaties zoals buurtinitiatieven, comités, stichtingen, verenigingen e.d. graag op weg.

Loopbaan Coaching

Sta jij op een kruispunt in je loopbaan en heb je iemand nodig om mee te sparren? Of ben je op zoek naar werk dat beter bij je past? Maar weet je niet hoe jij een (andere) baan kunt vinden?

De coaches van KansenNet bieden hulp!

Onze sponsors