Na het vertrek van Heleen Blackstone per 1 januari van dit jaar was KansenNet naarstig op zoek naar vervanging voor de rol van coördinator Startende Ondernemers. Via een vacature op de VCA site hebben
meerdere kandidaten zich hiervoor aangemeld. We zijn heel blij dat we met Philip Todd deze positie in het Bestuur weer hebben kunnen invullen.

Over onze coördinator voor (startende) ondernemers – Philip Todd

Philip Todd studeerde economische wetenschappen in Groningen en sociale wetenschappen in Tilburg, en behaalde in 1975 zijn doctoraalexamen als Economisch Psycholoog aan de toenmalige Katholieke Hogeschool in Tilburg. Daarna heeft Philip diverse functies als marktonderzoeker en marketing manager bekleed. In 2004 werd hij directeur van Stichting Nederlands TelewerkForum, dat is gevestigd in Den Haag. Het TelewerkForum stimuleert het tijd- en plaat onafhankelijk werken in Nederland. Regelmatig gaf hij interviews aan de persmedia en lezingen op congressen en seminars over Het Nieuwe Werken in zowel binnen- als buitenland.

Transitie van Het Oude Werken naar Het Nieuwe Werken

Philip voerde tevens projecten uit die te maken hebben met de transitie van Het Oude Werken naar Het Nieuwe Werken. Sinds hij met pensioen ging op zijn 65e jaar is hij Senior Expert en Landen coördinator Benin
bij PUM geweest, en heeft in die hoedanigheid vele missies en projecten vervuld in Afrika en Azië. Hij was tevens als adviseur verbonden aan Viafrica, een Nederlandse onderneming die ICT en -onderwijs promoot en verkoopt in Afrika, met name in Tanzania. Na een korte interim periode neemt Philip nu met veel enthousiasme plaats in het Bestuur van KansenNet. Hij zal met de nog actieve vrijwilligers bij Startende Ondernemers contact opnemen en heeft contact met Heleen voor alle details voor Starters.

Verdieping en verrijking samenwerking van KansenNet

Philip is als coördinator al voortvarend begonnen door een afspraak met de Kamer van Koophandel (KvK) te maken. Het doel is om een toekomstige samenwerking en mogelijkheden voor KansenNet te bespreken. We wensen Philip veel succes en plezier in deze nieuwe rol.

Als (startende) ondernemer hulp nodig?

Heb jij plannen om te starten als ondernemer? Bekijk de informatie op onze website en meld je aan voor een eerste kennismaking. Onze ervaren ondernemers helpen je graag verder.