Vrijwilligers… als KansenNet kunnen wij niet zonder ze. Zij zijn de drijvende kracht achter alle prachtige adviezen en initiatieven die ontstaan. Binnen de (startende) ondernemers coaches is recentelijk Gijs van Dam toegetreden tot het ervaren vrijwilligersteam van KansenNet. In dit bericht willen wij Gijs van Dam graag aan je voorstellen.

De werkwijze van Gijs: “met de poten in de modder staan”

Als we de werkwijze van Gijs mogen samenvatten kunnen we letterlijk en figuurlijk zeggen dat Gijs graag met de ‘poten in de modder staat’, zoals hij het zelf zegt. Gijs is opgegroeid in de bollenstreek en al vanaf jongs af aan omringt met ondernemers en bollenboeren. Zijn werkwijze is dan ook informeel en easy-going. Gijs verkiest dan ook een praktische werkwijze als hij jou gaat coachen.

Kennis en ervaring van Gijs: “Financieel genie met oog voor kansen”

Gijs van Dam is weliswaar nog maar 33 jaar (2020), maar hij heeft zijn strepen meer dan verdiend. Hij is opgeleid tot bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit. Daarna heeft hij gewerkt als managementadviseur voor veel bedrijven via de werkgever PWC. Momenteel is Gijs van Dam een investeerder. Hij investeert (als partner van Globitas) in bedrijven met een krasje of uitdaging en helpt ze groeien. Wij hebben Gijs leren kennen als een echt financieel genie die oog heeft voor kansen.

Welke specialisaties heeft Gijs?

Vanuit zijn werkwijze en ervaring kan je bij Gijs terecht voor de volgende specialisaties:

  1. Opzetten en uitwerken van een (praktische) bedrijfsstrategie
  2. Uitdenken en optimaliseren van je businessmodel
  3. Hulp bij je financiële planning
  4. Herstructurering van bestaande ondernemingen
  5. Hulp bij doorstarten van je bedrijf
  6. Advies over financiering en financieringsplannen
  7. Advies en hulp bij fusies en overnames van bedrijven

Wil je in contact komen met Gijs of één van onze andere coaches?

Wil je graag in contact komen met Gijs van Dam of één van onze andere coaches voor ondernemers? Neem gerust contact met ons op via onze pagina voor (startende) ondernemers.