Het zal niemand ontgaan zijn. Er zijn namelijk vergaande maatregelen tegen de verdere verspreiding van Corona virus. Deze maatregelen beïnvloeden ook het werk van KansenNet. Onze klanten komen de deur liever niet uit en wij zijn terughoudend ze te ontvangen. Natuurlijk gaan we er vanuit dat dit allemaal tijdelijk is. Maar één ding is zeker. Ook wanneer het gevecht tegen de verspreiding van Corona achter de rug is, zal de arbeidsmarkt drastisch anders zijn. Daarom is het nu tijd om na te denken over een loopbaancoach.

De arbeidsmarkt gaat op de schop

De arbeidsmarkt zal voor een lange tijd verstoord zijn. Bedrijven vallen om en vele inwoners uit Nederland gaan hun baan verliezen. We zien het nu al gebeuren en de komende maanden zal het nog erger worden. Het duurt niet lang meer voor we onze wonden kunnen likken en de gevolgen in kaart kunnen brengen. Vooral voor mensen in de horeca, de cultuursector en winkels. Tel daar ook nog maar eens bij op wat de verdere digitalisering van de maatschappij in de toekomst gaat doen en . Het woord recessie wordt nu al hardop uitgesproken. Dus een tijd van economische onzekerheid gaat voor ons allemaal aanbreken.

Wacht niet af en neem het heft in eigen hand met een loopbaancoach

Het klinkt misschien afgezaagd, maar het is waar. Zie de komende ontslaggolven en faillissementen als een kans. Durf het roer om te gooien, wat heb je te verliezen? Verander wellicht helemaal van richting en ga weer studeren. Want er komen heus nieuwe kansen. Maar deze kansen dienen zich niet zelf aan. Daarom is het zaak om nu actie te ondernemen en je eigen koers te gaan bepalen. Want nu heb jij tijd en rust om te gaan ontdekken wat je wilt. Maar ook wat je nodig hebt om in de toekomst je doelen te halen. Jij staat aan het roer van je eigen leven. Uiteraard kan je hierbij voor veel vragen komen te staan. Weet dan dat je er niet alleen voor staat als je kiest voor een loopbaancoach van KansenNet

KansenNet helpt met je plannen

Wees wijs en schakel hulp in. Hulp van ervaren veranderingscoaches van KansenNet. Zij kunnen je begeleiden naar jouw ultieme werk voor in de toekomst. Ook in deze tijd kunnen ze telefonisch of via skype of andere video mogelijkheden al een begin met je maken. De ervaren coaches van Kansennet kan je zien als de ideale boksbal en sparringspartner. Iemand alleen oog heeft voor jouw belangen, wensen en toekomst.. Iemand die jou, geholpen door lange ervaring, ook kan behoeden voor onhandige keuzes waar je achteraf spijt van gaat krijgen. Iemand die je inzichten geeft en die je laat herontdekken wie je bent. Maar ook iemand die dingen naar boven kan halen die je zelf niet wist of ‘vergeten’ was.

Vraag vandaag nog een loopbaancoach aan

Loop voor de troepen uit, bepaal je eigen pad en wacht niet de ontslagrondes af. Grijp kansen en zet koers naar jouw droom toekomst. Vraag vandaag nog een loopbaancoach aan van KansenNet