Na het afronden van de opleiding Product Design aan de Hogeschool van Amsterdam wilde Justin graag aan de slag als Industrieel Ontwerper. Zijn passie is het tot leven brengen van een concept waar tot in de puntjes over is nagedacht. Hij is gedreven door details en houd er van om door te gaan waar anderen stoppen. Een baan vinden die perfect bij je past is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Voor het succesvol starten met de droombaan had Justin toch hulp van een loopbaan coach nodig.

Op zoek naar een droombaan

Toen de baan van zijn dromen zich niet snel genoeg aandiende kwam Justin via vrienden in contact met kansenNet. We hebben Justin onder meer kunnen ondersteunen bij het verkennen van de arbeidsmarkt, het opstellen van zijn CV en het zoeken van een baan. Ook hebben we hem een training gegeven over de beste manier om zich te presenteren tijdens een sollicitatiegesprek.

Kansen en bedreigingen voor mijn loopbaan

In de woorden van Justin zelf: “Mijn coach was erg goed op de hoogte van kansen en bedreigingen. Dat maakte dat ze mij kon helpen bepaalde bedreigingen te vermijden. Ook op persoonlijk vlak wist mijn coach goed wat ik doormaakte en kon mij met wat handige tips zelfverzekerder verschillende sollicitatieprocedures laten doorstaan. Uiteindelijk heb ik een baan gevonden die past bij mijn toekomstvisie en waar ik me erg fijn voel.”

KansenNet brengt je verder

KansenNet heeft Justin dus verder kunnen brengen. Dit willen we graag voor zo veel mogelijk mensen en organisaties doen. Onze stichting geeft onder meer loopbaan coaching, organisatieadvies voor non-profit instellingen, begeleiding voor startende ondernemers en trainingen om beter Nederlands te spreken en schrijven. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als je wilt weten waar we jou bij kunnen helpen.