Nieuwe uitdaging?

Ben je toe aan iets anders maar weet je niet goed wat nu echt bij je past? KansenNet coaches hebben veel ervaring in het luisteren en doorvragen zodat jij een duidelijk idee krijgt van waar je hart werkelijk sneller van gaat kloppen.Is je toekomst onzeker omdat je bedrijf een grote reorganisatie van plan is en wil je kansen en bedreigingen onderzoeken?

Helpen keuzes te maken
Vraag een KansenNet coach om je te helpen de keuze te maken die het best bij je past. Met de coaches van KansenNet kun je zaken op een gestructureerde manier op een rijtje zetten zodat je met vertrouwen de volgende stap kunt zetten.

Het belang van je CV

Het creëren van een CV en een LinkedIn profiel is tegenwoordig essentieel voor een succesvolle sollicitatie.

Hulp bij het opstellen van je CV
Bij het opstellen hiervan kan een KansenNet loopbaancoach prima helpen. Als dit je belangrijkste vraag is kan dit ook middels  e‑coaching (bijvoorbeeld middels Skype).

Weer aan de slag

Jij wilt graag weer aan de slag. Maar hoe kom je aan werk? Hoe schrijf je een sollicitatiebrief? Hoe stel je een cv op?

Loopbaancoaches van KansenNet helpen je met je sollicitatieproces
De loopbaancoaches van KansenNet helpen je op weg met het opstarten van een sollicitatieproces en begeleiden je met alle stappen. Van het opstellen van jouw cv tot het schrijven van je sollicitatiebrief. Heb jij ook hulp nodig bij het vinden van werk? Meld je vandaag nog aan voor onze loopbaancoaching!

Wat kunnen loopbaancoaches voor je betekenen

“Erna: Vaak had ik na een gesprek met mijn coach weer nieuwe energie”

Via een oud-collega kwam ik terecht bij loopbaancoach Ada van der Hoogte van KansenNet. Midden in de crisis was ik mijn baan bij een communicatiebureau verloren. Zeker in de communicatiesector was het niet gemakkelijk weer aan de slag te komen. Ook mijn leeftijd, 52,...

Interview met loopbaancoach Nicolette Hall

Waarom bent u coach bij KansenNet geworden? Als arbeids- en organisatie psycholoog heb ik veel verschillende organisaties en hun culturen leren kennen. Deze kennis en ervaring over mensen in werk wilde ik na mijn pensionering nog graag inzetten om mensen een stapje...

Pieter denkt nu weer in mogelijkheden

Een Engels spreekwoord luidt “It's not WHAT you know, but WHO you know”. In het geval van Pieter bleek dat in ieder geval ten dele waar, want hij belandde bij KansenNet loopbaancoaching via zijn geliefde. Omdat Pieter worstelde met wat hij eigenlijk wilde en wat er...

JUSTIN: “Mijn loopbaancoach was erg goed op de hoogte van kansen en bedreigingen”

Na het afronden van de opleiding Product Design aan de Hogeschool van Amsterdam wilde Justin graag aan de slag als Industrieel Ontwerper. Zijn passie is het tot leven brengen van een concept waar tot in de puntjes over is nagedacht. Hij is gedreven door details en...

1 op 1 coaching op maat

De coaches van KansenNet geloven in
1 op 1 coaching op maat. Na het intakegesprek stellen jullie samen vast of er een klik is. De coach zal jou individueel begeleiden en je verder helpen met antwoorden te vinden op de vragen die je hebt..

 

Deskundig advies

Sterke punten van onze coaches:

  • jarenlange ervaring
  • beleidsmatig en praktisch
  • branche expertise
  • uitgebreid sociaal netwerk
  • kan ook expertise collega coaches inzetten

Altijd zonder kosten

KansenNet draait volledig op vrijwilligers, maar maakt wel kosten voor bijvoorbeeld website, reclame-uitingen, beursbezoeken en administratie systemen. De subsidie inkomsten zijn ontoereikend om Stichting KansenNet te laten groeien. Een eenmalige, vrijwillige bijdrage wordt daarom erg op prijs gesteld.

Wie zijn en wat doen onze coaches zoal

De coaches van KansenNet hebben een gevarieerde en uitgebreide ervaring in het begeleiden van mensen op het gebied van werk en loopbaan.
Zij werken op vrijwillige basis. Denk aan concrete en praktische vragen over solliciteren, brieven schrijven, Cv’s opstellen en aanpassen aan verschillende bedrijfsculturen, maar ook vragen over hoe je tot je juiste keuzes komt en hoe je knopen kunt doorhakken.

Aanbrengen structuur

Als je vanwege alle mogelijkheden die zich aandienen door de bomen het bos niet meer ziet, helpen wij je structuur aan te brengen in al je verschillende gedachten over je loopbaan.

Balans

.
Hoe ga je om met balans in je leven. Wat is nu echt belangrijk voor je en welke compromissen moet je maken om op de lange termijn het evenwicht te bewaren.

.

Steuntje in de rug

.
Het pad naar een nieuwe werkomgeving is soms hobbelig en moeilijk. De KansenNet coach is er voor je om je een steuntje in de rug te bieden, je te motiveren door te gaan maar ook om je zo nu en dan heldere feedback te geven over je sterke en je minder positieve kwaliteiten.

Hoe blijven we
up to date?

Op verschillende manieren blijven onze zeer ervaren coaches up to date. Intervisie bijeenkomsten en uitwisseling o.a.met de gemeente, het UWV en Randstad.

Blijf niet alleen worstelen, vraag hulp!  KansenNet brengt je verder.

Loopbaan coach aanvragen

Ben je geïnteresseerd?
Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in.

Binnen enkele dagen laat de coördinator van KansenNet / Loopbaan coaching weten welke coach voor jou beschikbaar is. Je krijgt zijn of haar gegevens en kan dan contact opnemen om een afspraak te maken. Vervolgens maak je in een intakegesprek kennis met deze coach en bekijk je samen of het “klikt” en of er goede afspraken gemaakt kunnen worden voor het vervolgtraject.


De informatie die je hieronder geeft is essentieel om je te matchen met een coach die bij je past.


Toegestane bestandstypen: pdf,doc,docx,rtf

* verplichte velden

KansenNet maakt weinig kosten doordat onze organisatie geen personeel in dienst heeft, maar volledig draait op vrijwilligers. Daardoor kunnen wij onze diensten kosteloos aanbieden. Er zijn wel uitgaven voor onze website, communicatie en administratie.

Daarom stellen wij vrijwillige bijdragen zeer op prijs, waarbij wij denken aan een bedrag van € 40. Maar meer mag ook! Ons bankrekeningnummer is: (overschrijven svp onder vermelding van je naam) 

NL87 RABO 0143 6421 03 t.n.v. Stichting Kansennet Amsterdam.

Onze sponsors