Loopbaan coaching 

Past je huidige baan nog wel bij jou? Of ben je op zoek naar een baan, maar weet je niet of je wel op de juiste vacatures reageert? Dan kan loopbaanbegeleiding van KansenNet interessant zijn voor jou.

t

Hoe kom ik aan een baan?

Ben je al een tijdje op zoek, maar lukt het maar niet om die ene geschikte baan te vinden? Of weet je eigenlijk niet precies waar je naar zoekt? Onze coaches helpen je: samen brengen jullie in kaart waar jouw interesses en competenties liggen en welke functies daar bij passen. 

Doe ik wel het juiste werk?

Kost je baan je meer energie dan je ervan krijgt? Zie je er ’s ochtends tegenop om naar je werk te gaan en kun je niet wachten tot je weer naar huis mag? Dan is het tijd om eens kritisch naar je baan te kijken. Onze coaches helpen je om te ontdekken wat dan wél bij je past.

Voor alle situaties geschikt

Of je nu in de UWV zit, je bedrijf failliet gaat of je een baan hebt waar je met tegenzin naar toe gaat… Een KansenNet Loopbaancoach is je klankbord bij het maken van keuzes die bij jou passen. Wij helpen je de zaken op een gestructureerde manier op een rijtje zetten. 

Meer info aanvragen

  • Wil jij meer informatie over onze Loopbaancoaching?

    Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat houdt onze loopbaan coaching in?

Ontdek waar onze coaches je mee kunnen helpen voor jouw carrière.

Omgaan met feedback

Niet iedere sollicitatie zal positief eindigen. Afwijzingen kunnen je zelfvertrouwen aantasten. Daarom begeleiden onze coaches je bij het omgaan met teleurstellingen en afwijzingen. Ze geven opbouwende feedback over je sterke en minder sterke kwaliteiten, en motiveren je om door te gaan.

k

Hulp bij praktische vragen

Het kan ook zijn dat je gewoon even praktische hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld bij het schrijven van een pakkende en enthousiaste motivatiebrief, het aanscherpen van je cv, een aantrekkelijk LinkedIn-profiel maken of de voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Ook dan kunnen onze coaches je helpen.

Wat kost loopbaancoaching?

Wil jij graag hulp bij jouw loopbaan vragen? Meld je aan voor een gratis kennismaking. Is er een klik met jouw coach? Dan betaal je een eenmalige inschrijvingsfee van €40 en daarna zijn alle coachingsessies kostenloos.
Geen verborgen kosten of kosten per coachingsgesprek!

Verhalen Loopbaan coaching

Xeanette Duynstee-Dijksman – Loopbaancoach

Stichting KansenNet kan niet zonder haar ervaren en gemotiveerde vrijwilligers. Binnen de loopbaan coaching helpt vrijwilligster Xeanette Duynstee-Dijksman al jaren mensen bij het vinden van hun droombaan. Wij stellen Xeanette graag aan je voor! Het motto van...

Hoe weet je of jij je droombaan hebt gevonden?

Je werk bepaalt een groot deel van je leven. Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend dat ze een baan hebben waar ze van houden. Hoe weet je of je momenteel je droombaan hebt, of eigenlijk beter gezegd, hoe weet je dat je deze niet hebt? Onze loopbaancoaches...

Gijs van Dam – Coach voor Startende ondernemers

Vrijwilligers... als KansenNet kunnen wij niet zonder ze. Zij zijn de drijvende kracht achter alle prachtige adviezen en initiatieven die ontstaan. Binnen de (startende) ondernemers coaches is recentelijk Gijs van Dam toegetreden tot het ervaren vrijwilligersteam van...

Vraag een coach aan

  • De informatie die je ons geeft is essentieel om je te matchen met een coach die bij je past.

    Vul onderstaande velden in, zodat wij zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen om je vraag te beantwoorden.
  • Indien jij een CV hebt is het heel nuttig als je deze meestuurd. Zo kunnen wij je sneller en beter helpen. Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx en rtf
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, rtf, Max. bestandsgrootte: 768 MB.

KansenNet … brengt je verder

Onze sponsors