Loopbaanadvies nodig?

Past je huidige baan nog wel bij jou? Of ben je op zoek naar een baan, maar weet je niet of je wel op de juiste vacatures reageert? Dan kan loopbaanadvies van KansenNet voor jou interessant zijn.

Jouw loopbaancoach van KansenNet

Samen met jouw loopbaancoach van Kansennet ga je ontdekken wat bij jou past en wat niet. De KansenNet Loopbaancoach heeft veel ervaring in het luisteren en doorvragen zodat jij jouw droombaan kunt vinden. Uiteraard denken ze ook graag mee in andere mogelijkheden zoals het starten van een eigen bedrijf

Loopbaan coach voor alle situaties

Of je nu in de UWV zit, je bedrijf failliet gaat of je een baan hebt waar je met tegenzin naar toe gaat… Een KansenNet Loopbaancoach kan je klankbord zijn bij het maken van keuzes die bij jou passen. De loopbaancoaches van KansenNet helpen je de zaken op een gestructureerde manier op een rijtje zetten. Hierdoor kan jij de volgende stap in je loopbaan maken.

Ontdekken of een loopbaan coach iets voor jou is?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen kosteloos contact met je op om al je vragen beantwoorden.

* verplicht

Coachingsessies kostenloos

Wil jij graag hulp bij jouw loopbaan vragen? Meld je aan voor een gratis kennismaking. Is er een klik met jouw coach? Dan betaal je een eenmalige inschrijvingsfee van € 40 en daarna zijn alle coachingsessies kostenloos.
Geen verborgen kosten of kosten per coachingsgesprek!

Loopbaan coach voor alle situaties

Of je nu in de UWV zit, je bedrijf failliet gaat of je een baan hebt waar je met tegenzin naar toe gaat… Een KansenNet Loopbaancoach kan je klankbord zijn bij het maken van keuzes die bij jou passen. De loopbaancoaches van KansenNet helpen je de zaken op een gestructureerde manier op een rijtje zetten. Hierdoor kan jij de volgende stap in je loopbaan maken.

Ontdekken of een loopbaan coach iets voor jou is?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen kosteloos contact met je op om al je vragen beantwoorden.

* verplicht

Hoe maak je een CV?

Het creëren van een CV en een LinkedIn profiel is tegenwoordig essentieel voor een succesvolle sollicitatie. Toch weten veel mensen niet hoe ze een CV moeten maken.

Hulp bij het opstellen van je CV

Bij het opstellen van een CV kan een KansenNet loopbaancoach jou perfect helpen. Als dit je belangrijkste vraag is kan dit ook middels  e‑coaching (bijvoorbeeld middels Skype). Hierdoor hoef je niet naar Amsterdam af te reizen voor een persoonlijk gesprek. Wil je wel liever sparren over de kansen? Dan is het eerste gesprek altijd gratis.

Meer kans op een baan met de loopbaancoach van KansenNet

De loopbaancoaches van KansenNet helpen je met je sollicitaties. Van het maken van je CV, het schrijven van je brief, maar ook het voorbereiden op het gesprek. Zij bereiden je voor zodat jij meer kans maakt om de baan te krijgen. Meld je vandaag nog aan voor onze loopbaancoaching! 

Wat kunnen loopbaancoaches voor je betekenen

Xeanette Duynstee-Dijksman – Loopbaancoach

Stichting KansenNet kan niet zonder haar ervaren en gemotiveerde vrijwilligers. Binnen de loopbaan coaching helpt vrijwilligster Xeanette Duynstee-Dijksman al jaren mensen bij het vinden van hun droombaan. Wij stellen Xeanette graag aan je voor! Het motto van...

Hoe weet je of jij je droombaan hebt gevonden?

Je werk bepaalt een groot deel van je leven. Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend dat ze een baan hebben waar ze van houden. Hoe weet je of je momenteel je droombaan hebt, of eigenlijk beter gezegd, hoe weet je dat je deze niet hebt? Onze loopbaancoaches...

Moet je op zoek naar een andere baan

De Corona Crisis zal voor veel mensen betekenen dat ze op zoek moeten naar een andere baan. Zeker wanneer je jarenlang op dezelfde functie gezeten hebt kan dit onbekend terrein zijn. Waar moet je beginnen? Mensen wisselen nu eenmaal niet graag van baan. Dat komt door...

Vecht samen met KansenNet tegen de gevolgen van het Corona Virus

Het zal niemand ontgaan zijn. Er zijn namelijk vergaande maatregelen tegen de verdere verspreiding van Corona virus. Deze maatregelen beïnvloeden ook het werk van KansenNet. Onze klanten komen de deur liever niet uit en wij zijn...

Hoe jij jouw ideale baan vindt met de hulp van een KansenNet Loopbaancoach

Hoe jij jouw ideale baan vindt met de hulp van een KansenNet Loopbaancoach “Ik wil van alles maar kom tot niets”. Dat is, bij een loopbaancoach, vaak het begin van een gesprek. Je zult dus niet de enige zijn met dit gevoel. Ben jij onzeker over je kansen over je...

“Erna: Vaak had ik na een gesprek met mijn coach weer nieuwe energie”

Via een oud-collega kwam ik terecht bij loopbaancoach Ada van der Hoogte van KansenNet. Midden in de crisis was ik mijn baan bij een communicatiebureau verloren. Zeker in de communicatiesector was het niet gemakkelijk weer aan de slag te komen. Ook mijn leeftijd, 52,...

Interview met loopbaancoach Nicolette Hall

Waarom bent u coach bij KansenNet geworden? Als arbeids- en organisatie psycholoog heb ik veel verschillende organisaties en hun culturen leren kennen. Deze kennis en ervaring over mensen in werk wilde ik na mijn pensionering nog graag inzetten om mensen een stapje...

Pieter denkt nu weer in mogelijkheden

Een Engels spreekwoord luidt “It's not WHAT you know, but WHO you know”. In het geval van Pieter bleek dat in ieder geval ten dele waar, want hij belandde bij KansenNet loopbaancoaching via zijn geliefde. Omdat Pieter worstelde met wat hij eigenlijk wilde en wat er...

JUSTIN: “Mijn loopbaancoach was erg goed op de hoogte van kansen en bedreigingen”

Na het afronden van de opleiding Product Design aan de Hogeschool van Amsterdam wilde Justin graag aan de slag als Industrieel Ontwerper. Zijn passie is het tot leven brengen van een concept waar tot in de puntjes over is nagedacht. Hij is gedreven door details en...

Begeleiding naar (ander) werk

Bij een loopbaancoach is het belangrijk dat er een klik is. Daarom krijg je bij ons altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Zo ontdek je of de loopbaancoach bij jou past. Bij een goede klik zal de coach jou individueel begeleiden met jouw vragen.

Ervaren loopbaan coaches

Al onze loopbaan coaches hebben:

  • jarenlange ervaring
  • beleidsmatig en praktisch inzicht
  • branche expertise
  • uitgebreid sociaal netwerk
  • een netwerk aan mensen die je verder kunnen helpen

Eenmalig inschrijfgeld

KansenNet draait volledig op vrijwilligers, maar maakt wel kosten voor bijvoorbeeld website, reclame-uitingen, beursbezoeken en administratie systemen. De subsidie inkomsten zijn (helaas) ontoereikend voor de continuïteit van de Stichting KansenNet. Daarom vragen wij een eenmalig inschrijfgeld van € 40.

Wie zijn en wat doen onze coaches zoal

De coaches van KansenNet hebben een gevarieerde en uitgebreide ervaring in het begeleiden van mensen op het gebied van werk en loopbaan.
Zij werken op vrijwillige basis. Denk aan concrete en praktische vragen over solliciteren, brieven schrijven, Cv’s opstellen en aanpassen aan verschillende bedrijfsculturen, maar ook vragen over hoe je tot je juiste keuzes komt en hoe je knopen kunt doorhakken.

Frisse blik op jouw loopbaan

Loop jij vast met jouw loopbaan? Wil je graag wat meer inzicht en sturing over je toekomst krijgen? Onze loopbaancoaches brengen structuur aan in je gedachtes en begeleiden je met luisteren en doorvragen naar jouw ideale droombaan. 

Werk waar je blij van wordt.

.
Loopbaan keuzes gaan vaak hand in hand gepaard met een balans tussen privé en werk. Wanneer jij werk doet waar je blij van wordt, zal dit weerspiegeling vinden in je privéleven. Alles draait om balans en daar helpen onze loopbaancoaches mee.

.

Steun bij afwijzingen

.
Niet iedere solliciatie zal positief eindigen. Veel afwijzingen kunnen je zelfvertrouwen aantasten. Daarom helpen onze KansenNet loopbaancoaches jou ook met het omgaan met teleurstellingen en afwijzingen. Ze zullen je motiveren door te gaan, maar ook om je zo nu en dan heldere feedback te geven over je sterke en je minder positieve kwaliteiten.

Hoe blijven we
up to date?

Op verschillende manieren blijven onze zeer ervaren loopbaancoaches up-to-date. Dit doen ze door intervisie bijeenkomsten en uitwisseling o.a.met de gemeente, het UWV en Randstad. Zo is hun kennis optimaal om jou te begeleiden naar jouw droombaan!

Blijf niet alleen worstelen, vraag hulp!  KansenNet brengt je verder.

Loopbaan coach aanvragen

Ben je geïnteresseerd?
Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in.

Binnen enkele dagen laat de coördinator van KansenNet / Loopbaan coaching weten welke coach voor jou beschikbaar is. Je krijgt zijn of haar gegevens en kan dan contact opnemen om een afspraak te maken. Vervolgens maak je in een intakegesprek kennis met deze coach en bekijk je samen of het “klikt” en of er goede afspraken gemaakt kunnen worden voor het vervolgtraject.


De informatie die je hieronder geeft is essentieel om je te matchen met een coach die bij je past.


Toegestane bestandstypen: pdf,doc,docx,rtf

* verplichte velden

KansenNet maakt weinig kosten doordat onze organisatie geen personeel in dienst heeft, maar volledig draait op vrijwilligers. Daardoor kunnen wij onze diensten vrijwel kosteloos aanbieden. Er zijn wel uitgaven voor onze website, communicatie en administratie.

Eenmalig inschrijfgeld.

Als je na een kennismakingsgesprek ervoor kiest een coaching
traject in te gaan, ontvang je van onze penningmeester een “tikkie”
om € 40 inschrijfgeld te betalen.

Onze sponsors