Steun ons – Doneer

Met de knop hiernaast kun je simpel doneren met iDEAL Je kunt kiezen uit de voorgestelde bedragen of zelf een bedrag invullen. Naam en e-mail adres gebruiken we om ontvangst van je  donatie te bevestigen. Door te doneren steun je KansenNet,

hartelijk DANK !

Direct doneren: iDEAL

Vrijwillige bijdrage

Om onze uitgaven aan onze website, communicatie en administratie te kunnen betalen vragen wij van deelnemers een vrijwillige bijdrage. Wij denken daarbij aan een bedrag van € 40. Meer mag ook!

Donaties

Particuliere giften zijn voor KansenNet steeds van levensbelang geweest. Goede gevers die ons werk willen steunen zijn altijd van harte uitgenodigd om KansenNet te begunstigen.

Fiscale mogelijkheden

KansenNet heeft met ingang van 1 november 2013 de ANBI status (RSIN nr 852896554). Giften aan KansenNet kunnen opgevoerd worden als een fiscale aftrekpost.

 

Rekeninginformatie

NL87 RABO 0143 6421 03 t.n.v. Stichting Kansennet Amsterdam.

Sponsors

Hoewel KansenNet weinig kosten maakt, is een beperkt budget essentieel om noodzakelijke uitgaven te kunnen doen. Wij zijn dan ook heel blij met onze sponsors en subsidiegevers.

1 op 1 coaching op maat

De coaches van KansenNet geloven in
1 op 1 coaching op maat. Na het intakegesprek stellen jullie samen vast of er een klik is. De coach zal jou individueel begeleiden en je verder helpen met antwoorden te vinden op de vragen die je hebt..

 

Deskundig advies

Sterke punten van onze coaches:

  • jarenlange ervaring
  • beleidsmatig en praktisch
  • branche expertise
  • uitgebreid sociaal netwerk
  • kan ook expertise collega coaches inzetten

Altijd zonder kosten

KansenNet draait volledig op vrijwilligers, maar maakt wel kosten voor bijvoorbeeld website, reclame-uitingen, beursbezoeken en administratie systemen. De subsidie inkomsten zijn ontoereikend om Stichting KansenNet te laten groeien. Een eenmalige, vrijwillige bijdrage wordt daarom erg op prijs gesteld.

Onze sponsors