Succesvol ondernemen

Ondernemen is meer dan alleen je werk doen. Er komen veel keuzes en regelwerk op je af.  Zeker als je een onderneming of bedrijf wilt starten kan de hulp van onze ervaren vrijwilligers een uitkomst zijn. Wij helpen (startende) ondernemers met advies zodat jij sterk begint of door kunt pakken met jouw bedrijf.  Met KansenNet sta je er als ondernemer niet alleen voor en zet je een stevige basis neer voor een succesvol bedrijf en onderneming.

Waar KansenNet ondernemers mee helpt

t

Ondernemen of ander werk?

Kun jij je ei niet kwijt in je werk? En droom je van iets anders? In coachingsgesprekken ontdek je samen met jouw coach waar je wél warm voor loopt. Misschien betekent dat een eigen onderneming starten of aan de slag gaan in een andere baan.

Stoppen of doorstarten?

Als je voor de moeilijke keus staat om te stoppen of een doorstart te maken met je bedrijf kunnen onze coaches helpen. Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen jou passend adviseren om de juiste keuze te maken. Uiteraard begeleiden ze je ook tijdens het proces daarna.

i

Een ondernemingsplan schrijven

In je hoofd weet je wat je wilt, nu moet het nog op papier. Ook is er een financieringsplan nodig. Vind jij het lastig om aan het ondernemingsplan te beginnen? Kun je wel wat steun gebruiken bij het schrijven ervan? Onze ervaren coaches motiveren je en geven advies.

Van zzp naar bedrijf

Groei jij als zzp’er uit je jasje? De ondernemerscoaches van KansenNet helpen bij het maken van een effectief groeiplan en alles wat daarbij komt kijken. Ze steunen je bij de volgende stap van jouw bedrijf.

&

Hoe krijg ik meer klanten?

Hoe zorg je dat jouw bedrijf meer klanten aantrekt en behoudt? Onze ervaren coaches adviseren je bij het maken van een gedegen groeiplan voor een bedrijf met aantrekkelijk producten of diensten.

Van randzaken naar focus op het bedrijfsdoel

Uit passie voor je vak ben je gaan ondernemen, maar dan krijg je ook met de randzaken te maken. Onze coaches adviseren hoe jij jouw bedrijf het beste kunt opzetten zodat je zoveel mogelijk met het bedrijfsdoel bezig kunt zijn.

Meer info aanvragen

  • Wil jij meer informatie over onze coaching voor ondernemers?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat doen onze coaches voor ondernemers?

Overnemen of starten eigen bedrijf

Klankbord voor ondernemers

KansenNet heeft de afgelopen jaren veel mensen geholpen die een bedrijf willen starten of overnemen in het MKB. Denk aan cateringbedrijven, kledingwinkels en retailers.

Een aantal van onze bedrijfsondersteuners heeft ruime ervaring op dit gebied. Zij kunnen jouw klankbord zijn en praktische tips geven bij het realiseren van jouw plannen.

Ondernemer coaching aan tafel

Sparringspartner

Starten als ondernemer kan eenzaam en lastig zijn.  Je kunt je blindstaren op je eigen plan en het gevoel hebben dat je vastzit. Het vinden van een sparringspartner is dan erg belangrijk.

Onze bedrijfsondersteuners hebben ervaring met het ondersteunen en adviseren van ondernemers en zijn de juiste sparringspartner om je te laten starten, groeien en kansen te benutten.

Ondernemer coaching aan tafel

Succesvol ondernemen

Natuurlijk start je met een onderneming om succesvol te zijn. Zonder succes zal je wellicht gedwongen moeten stoppen. Onze ervaren vrijwilligers helpen je met het opzetten van een succesvolle basis voor jouw bedrijf.

Jij zal het werk moeten doen, maar met waardevol advies en begeleiding van onze vrijwilligers zal jij eindelijk succesvol kunnen ondernemen of succesvol kunnen starten.

 

Verhalen van ondernemers

Hoe word je een succesvolle ondernemer?

Loop jij rond met een leuk idee en denk je eraan om een eigen bedrijf te starten of heb je je eerste stappen als ondernemer al gezet? Dat is mooi, want als ondernemer bepaal je zelf je toekomst. Sommigen laten zich echter afschrikken door de risico’s, de administratie...

Philip P. Todd – nieuwe coördinator ondernemers

Na het vertrek van Heleen Blackstone per 1 januari van dit jaar was KansenNet naarstig op zoek naar vervanging voor de rol van coördinator Startende Ondernemers. Via een vacature op de VCA site hebben meerdere kandidaten zich hiervoor aangemeld. We zijn heel blij dat...

Een inkijkje bij Startende Ondernemers

Als KansenNet in Amsterdam ondersteunen wij veel mensen met hun avontuur tot ondernemerschap. Vaak krijgen wij bij opstart de vraag hoe wij werken, wat we doen en wie wij allemaal helpen. Daarom tijd om jullie mee te nemen in een "inkijkje bij Startende Ondernemers"....

Ja, ik wil succesvol ondernemen

  • De informatie die je hieronder geeft is essentieel om je te matchen met een coach die bij je past

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

KansenNet … brengt je verder

Onze sponsors
Dynamo zonder pay off (gemaakt door Inge A 30-3-2012)