Een fantastisch idee

Je droomt over je idee dat je hebt om een eigen bedrijf te starten en je praat er eens met wat mensen over. Het idee wordt beter en concreter, alleen nog even starten…. Meestal begint dat met een businessplan, een aanvraag bij de Kamer van Koophandel, en tijdens die weg loop je tegen heel wat zaken aan.

Praten met een ervaringsdeskundige
Vragen kunnen stellen aan en praten met een ervaringsdeskundige helpt je dan. De ervaren coaches van KansenNet helpen jou met het  ondernemingsplan voor je startende onderneming en wat ervoor nodig is om jouw fantastische idee te verwezenlijken!

Een klankbord

Het starten van een eigen bedrijf of het hebben van een bedrijf kan soms eenzaam zijn. Vooral als bepaalde dingen niet willen lukken en je hebt al van alles geprobeerd.

Coach als sparringpartner
Het is dan fijn om met iemand te kunnen klankborden. Iemand die met een frisse en onbevooroordeelde blik naar je ondernemingsplan kijkt en naar je luistert. De bedrijfscoach van KansenNet is die sparringpartner die je zoekt in deze situatie.

Eigen inzet
De coaches van KansenNet helpen, maar jij moet het werk zelf doen!

Ondernemingsplan

Essentieel om je plannen te realiseren is een plan op papier. Om zaken voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat je duidelijk kan maken wat je gaat doen.

Sjablonen voor een ondernemingsplan
Er zijn goede sjablonen voor een ondernemingsplan. De KansenNet coach kan helpen te bepalen wat voor jouw belangrijk is. Dit kan, als je dat wenst, ook middels e-coaching (bijvoorbeeld met Skype) gebeuren.

Voorbeelden van ondernemers die door KansenNet geholpen zijn

CASA ID: “KansenNet heeft mij flink geholpen als startende ZZP-er”

KansenNet bracht precies wat ik wilde als zzp-er. KansenNet heeft mij flink geholpen als startende ZZP-er. Gestart is met de kernpunten van mijn persoon en mijn bedrijf: wat onderscheidt je op de markt. Vervolgens hebben we gekeken hoe we mijn bedrijf op de markt...

Squared Productions: “Vond het lastig om te bepalen wat wel en niet belangrijk was als starter. Gelukkig vond ik KansenNet”

Ondernemen met mijn eigen bedrijf Squared Productions is fantastisch! Aantal maanden geleden besloot ik dat ik een eigen bedrijfje wil beginnen. Ik kreeg veel ondersteuning van familie en vrienden maar wist zelf niet helemaal waar ik moest beginnen. Vond het lastig om...

WordPress dokter: “Een deskundige bedrijfscoach, die zijn of haar ervaring en adviezen kosteloos aanbiedt”

Een vrijwillige, ervaren en professionele bedrijfscoach van KansenNet heeft mij geholpen een gezond bedrijf met bijpassende omzet op te zetten. Een bedrijfscoach van KansenNet helpt mij groeien Al een tijdje was ik aan het worstelen met mijn bedrijf. De omzet en de...

KansenNet helpt Startende ondernemers op weg

KansenNet helpt Startende ondernemers op weg Na zijn pensionering besloot Sjoerd Schamhart (1948) niet alleen op zijn 9 kleinkinderen te gaan passen. De voormalige organisatie adviseur bij Delta Lloyd en consultant bij Bull automatisering liep in Amsterdam tegen de...

1 op 1 coaching op maat

De coaches van KansenNet geloven in 1 op 1 coaching op maat.
Na het intakegesprek stellen jullie samen vast of er een klik is.
De coach zal jou individueel begeleiden en je verder helpen met antwoorden te vinden op de vragen die je hebt.

Deskundig advies

​Sterke punten van onze coaches:

  • jarenlange ervaring
  • beleidsmatig en praktisch
  • branche expertise
  • uitgebreid sociaal netwerk
  • kan ook expertise collega coaches inzetten

Eenmalig inschrijfgeld

KansenNet draait volledig op vrijwilligers, maar maakt wel kosten voor bijvoorbeeld website, reclame-uitingen, beursbezoeken en administratie systemen. De subsidie inkomsten zijn ontoereikend voor de continuïteit van de Stichting KansenNet. Daarom vragen wij eenmalig inschrijfgeld.

Wie zijn en wat doen onze coaches zoal

Om jou zo goed mogelijk te helpen vinden wij het belangrijk dat jij een idee hebt waarin de coaches van KansenNet zoal helpen.
Hieronder een aantal voorbeelden van vraagstukken die KansenNet verder helpt, waaronder een eigen bedrijf starten.

MKB

Veel mensen die een bedrijf willen starten in het MKB  zijn de afgelopen jaren door KansenNet geholpen.

Denk aan cateringbedrijven, kledingwinkels, retailers, en dergelijke.

Een aantal van onze coaches heeft op deze gebieden ruime ervaring en kan goed als klankbord fungeren en praktische tips geven bij de realisatie van jouw  plannen.

Business Plan

Als eenpitter starten kan eenzaam en lastig zijn. Je kan je soms blindstaren op je eigen plan en het gevoel hebben dat je vast zit.

Een aantal KansenNet coaches hebben met ditzelfde bijltje gehakt en dragen hun kennis graag aan je over. Alle hulp om je eigen bedrijf te starten.

Groei,
hoe doe ik dat?

Je wilt groeien, maar hoe pak je dat aan? En hoe maak je een juiste afweging tussen het zelf in dienst nemen van personeel of kies je voor flexibele inzet?

De coach van KansenNet gaat met jou op zoek naar antwoorden, maar jij moet het werk doen!

Doorstarten

Ooit al eens begonnen met je eigen bedrijf, maar het is toen niet helemaal van de grond gekomen of er kwam iets tussen in de persoonlijke sfeer waardoor je toen niet kon doorpakken.

Ook met deze vragen kan je bij de coach van KansenNet terecht.

Maak je plan concreet, vraag hulp!   KansenNet brengt je verder.

Coach aanvragen voor Startende ondernemers

Ben je geïnteresseerd?
Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in.

De coördinator van KansenNet Startende Ondernemers zal snel contact met je opnemen. Mogelijk wil hij nog aanvullende informatie om je zo goed mogelijk te matchen met een van onze coaches. Je krijgt de contactgegevens van je coach zodat je een afspraak met hem/haar kunt maken. In een kennismakings-gesprek bepaal je vervolgens gezamenlijk of er een goede klik is en dan onderteken je een formulier met ‘wederzijdse afspraken’.


De informatie die je hieronder geeft is essentieel om je te matchen met een coach die bij je past.Toegestane bestandstypen: pdf,doc,docx,rtf
* verplichte velden

KansenNet maakt weinig kosten doordat onze organisatie geen personeel in dienst heeft, maar volledig draait op vrijwilligers. Daardoor kunnen wij onze diensten kosteloos aanbieden. Er zijn wel uitgaven voor onze website, communicatie en administratie.

Eenmalig inschrijfgeld.

Als je na een kennismakingsgesprek ervoor kiest een coaching
traject in te gaan, ontvang je van onze penningmeester een “tikkie”
om € 40 inschrijfgeld te betalen.

Onze sponsors