Startende Ondernemers

Je wilt een eigen bedrijf beginnen?

Je hebt een geweldig idee en daarmee wil je een eigen bedrijf starten inspirerend, spannend, maar ook complex.

Voorbeelden van vragen aan KansenNet

Advertentiecampagne KansenNet Startende ondernemers

Advertentiecampagne KansenNet in diverse lokale media.

Squared Productions

Aantal maanden geleden besloot ik dat ik een eigen bedrijfje wil beginnen. Ik kreeg veel ondersteuning van familie en vrienden maar wist zelf niet helemaal waar ik moest beginnen. Vond het lastig om...

CASA ID

KansenNet bracht precies wat ik wilde. KansenNet heeft mij flink geholpen als ZZP-er. Gestart is met de kernpunten van mijn persoon en mijn bedrijf: wat onderscheidt je op de markt. Vervolgens...

WordPress dokter

Kansennet heeft mij geholpen een gezond bedrijf met bijpassende omzet op te zetten. Al een tijdje was ik aan het worstelen met mijn bedrijf, de omzet en de weg die ik zou moeten inslaan om een...

Vragen zoals

 • een ondernemingsplan? Welke eisen?
 • marktonderzoek en je marktpotentie
 • hoe schrijf je een marketingplan
 • inschrijving bij de Kamer van Koophandel
 • welke vergunningen zijn noodzakelijk

Wie wordt jouw coach?

Iemand die deskundig is en geïnteresseerd in jouw plannen.

Achtergrond van onze coaches

De KansenNet coaches hebben een zeer diverse achtergrond zodat KansenNet vaak een passende coach kan toewijzen.

Deskundige ondersteuning

Wat heb je aan een coach van KansenNet:

 • Kent de kansen en valkuilen voor starters
 • Heeft ervaring, helpt je door het onbekende

Extra netwerk

Alle coaches van KansenNet hebben een uitgebreid netwerk en helpen elkaar indien nuttig.

Doorstarten

Loopt je bedrijf niet goed.
KansenNet adviseert over:

 • bedrijfsvoering
 • marktomstandigheden
 • financiële kant
 • personeel

Coach als klankbord

Wat kan een coach van KansenNet voor je betekenen?

Het starten van een eigen bedrijf is best een uitdaging. Vooral mensen die nog niet eerder een onderneming hebben gerund krijgen te maken met veel nieuwe verantwoordelijkheden en regels. Of je nu aan de slag gaat als zzp’er of samen met personeel de markt wilt bestormen, er zijn honderden zaken die je aandacht verdienen. Zit je ondernemingsplan goed in elkaar? Heb je marktonderzoek gedaan naar de kansen, bedreigingen en concurrentie? Heb je vergunningen of opleidingen nodig voordat je aan de slag kunt?

Begeleiding en advies van een deskundige coach kan je helpen bij een vliegende start van je eigen bedrijf. We kunnen ondersteunen bij het focussen op de beste kansen in de markt en bij het vermijden van eventuele valkuilen. KansenNet kan hulp bieden bij het schrijven van je ondernemersplan of marketingplan en aangeven waar je op moet letten bij je inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Ook als je geen starter meer bent en je eigen bedrijf al draait kan een coach van KansenNet je ondersteunen. Wellicht loopt je bedrijf voor je gevoel nog niet goed genoeg of weet je niet zeker hoe je het best kunt inspelen op veranderende marktomstandigheden. We kunnen je ook inzicht geven in de beste manier om de financiën of het personeelsbeleid van je onderneming in te richten. Deskundig advies vanuit een vers perspectief heeft vrijwel altijd meerwaarde.

Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan met een van onze coaches. Ze hebben ervaring met vele facetten van het ondernemen en delen hun kennis graag met (door)starters. Ook zetten ze waar mogelijk hun uitgebreide netwerk graag in om je te helpen bij het realiseren van je plannen. Hier zijn geen kosten aan verbonden – hoewel we een donatie om ons werk te ondersteunen natuurlijk altijd op prijs stellen.

Coach aanvragen voor Startende ondernemers

Ben je geïnteresseerd?

Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in.

De coördinator van KansenNet Startende Ondernemers zal snel contact met je opnemen. Mogelijk wil hij nog aanvullende informatie om je zo goed mogelijk te matchen met een van onze coaches. Je krijgt de contactgegevens van je coach zodat je een afspraak met hem/haar kunt maken. In een kennismakings-gesprek bepaal je vervolgens gezamenlijk of er een goede klik is en dan onderteken je een formulier met ‘wederzijdse afspraken’.


De informatie die je hieronder geeft is essentieel om je te matchen met een coach die bij je past.Toegestane bestandstypen: pdf,doc,docx,rtf
* verplichte velden

KansenNet maakt weinig kosten doordat onze organisatie geen personeel in dienst heeft, maar volledig draait op vrijwilligers. Daardoor kunnen wij onze diensten kosteloos aanbieden. Er zijn wel uitgaven voor onze website, communicatie en administratie.

Daarom stellen wij vrijwillige bijdragen zeer op prijs, waarbij wij denken aan een bedrag van € 40. Maar meer mag ook! Ons bankrekeningnummer is: (overschrijven svp onder vermelding van je naam)

NL87 RABO 0143 6421 03 t.n.v. Stichting Kansennet Amsterdam.


 Onze sponsors

Gemeente Amsterdam
Oranje Fonds
ING