Hulp bij jouw bedrijf

Ondernemen zit in je bloed of niet. Ook al heb je er talent voor, er komen veel keuzes en regelwerk op je af. Onze ervaren vrijwilligers helpen (startende) ondernemers met het nemen van beslissingen, obstakels en veranderingen tegemoet te treden en kansen te zien. Op basis van het advies en de jarenlange ervaring van jouw coach, maak je eigen afgewogen keuzes. Zo sta je er als ondernemer niet alleen voor.

t

Ondernemen of ander werk?

Kun jij je ei niet kwijt in je werk? En droom je van iets anders? In coachingsgesprekken ontdek je samen met jouw coach waar je wél warm voor loopt. Misschien betekent dat een eigen onderneming starten of aan de slag gaan in een andere baan.

Stoppen of doorstarten?

Als je voor de moeilijke keus staat om te stoppen of een doorstart te maken met je bedrijf kunnen onze coaches helpen. Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen jou passend adviseren om de juiste keuze te maken. Uiteraard begeleiden ze je ook tijdens het proces daarna.

i

Een ondernemingsplan schrijven

In je hoofd weet je wat je wilt, nu moet het nog op papier. Ook is er een financieringsplan nodig. Vind jij het lastig om aan het ondernemingsplan te beginnen? Kun je wel wat steun gebruiken bij het schrijven ervan? Onze ervaren coaches motiveren je en geven advies.

Van zzp naar bedrijf

Groei jij als zzp’er uit je jasje? De ondernemerscoaches van KansenNet helpen bij het maken van een effectief groeiplan en alles wat daarbij komt kijken. Ze steunen je bij de volgende stap van jouw bedrijf.

&

Hoe krijg ik meer klanten?

Hoe zorg je dat jouw bedrijf meer klanten aantrekt en behoudt? Onze ervaren coaches adviseren je bij het maken van een gedegen groeiplan voor een bedrijf met aantrekkelijk producten of diensten.

Van randzaken naar focus op het bedrijfsdoel

Uit passie voor je vak ben je gaan ondernemen, maar dan krijg je ook met de randzaken te maken. Onze coaches adviseren hoe jij jouw bedrijf het beste kunt opzetten zodat je zoveel mogelijk met het bedrijfsdoel bezig kunt zijn.

Meer info aanvragen

  • Wil jij meer informatie over onze coaching voor ondernemers?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat doen onze coaches voor ondernemers?

Overnemen of starten eigen bedrijf

Starten of overnemen MKB

KansenNet heeft de afgelopen jaren veel mensen geholpen die een bedrijf willen starten of overnemen in het MKB. Denk aan cateringbedrijven, kledingwinkels en retailers.

Een aantal van onze coaches heeft ruime ervaring op dit gebied. Zij kunnen jouw klankbord zijn en praktische tips geven bij het realiseren van jouw plannen.

Ondernemer coaching aan tafel

Jij staat er niet alleen voor

Starten als eenpitter kan eenzaam en lastig zijn. Je kunt je blindstaren op je eigen plan en het gevoel hebben dat je vastzit.

Meerdere ondernemerscoaches van KansenNet hebben met dit bijltje gehakt en dragen hun kennis graag aan je over om te starten, groeien en kansen in de markt te zien.

Ondernemer coaching aan tafel

Doorstarten of stoppen?

Sta je voor een uitdaging waarbij de toekomst van je bedrijf niet gegarandeerd is?

Dat stelt je voor belangrijke keuzes die je niet graag alleen maakt. Iemand die het klappen van de zweep kent, kan dan een steun zijn. De ervaren coaches van KansenNet helpen je met advies en het verkrijgen van inzicht zodat jij de juiste afwegingen kunt maken

Verhalen van ondernemers

Een inkijkje bij Startende Ondernemers

Als KansenNet in Amsterdam ondersteunen wij veel mensen met hun avontuur tot ondernemerschap. Vaak krijgen wij bij opstart de vraag hoe wij werken, wat we doen en wie wij allemaal helpen. Daarom tijd om jullie mee te nemen in een "inkijkje bij Startende Ondernemers"....

Gijs van Dam – Coach voor Startende ondernemers

Vrijwilligers... als KansenNet kunnen wij niet zonder ze. Zij zijn de drijvende kracht achter alle prachtige adviezen en initiatieven die ontstaan. Binnen de (startende) ondernemers coaches is recentelijk Gijs van Dam toegetreden tot het ervaren vrijwilligersteam van...

Hulp tijdens coronatijd voor ondernemers

Niet alleen de overheid helpt ondernemers door de bizarre coronatijd heen. Ook de coaches van KansenNet helpen ondernemers graag met hun plannen om de 1,5 meter samenleving tot een succes te maken. Dit vergt aanpassingsvermogen, maar bovenal een sparringpartner....

Vraag een coach aan

  • De informatie die je hieronder geeft is essentieel om je te matchen met een coach die bij je past

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

KansenNet … brengt je verder

Onze sponsors