Coach worden

Denk je er wel eens over om, naast je dagelijkse coachingswerk of tijdens jouw pensioen, jouw kennis en ervaring op vrijwillige basis in te zetten? Word dan coach bij KansenNet.

Wij zijn altijd blij met vrijwilligers. De vragen die wij binnenkrijgen variëren enorm en het is heel fijn om te kunnen putten uit een brede en gevarieerde poule van coaches.

t

Waarom coach worden?

Als KansenNet coach breidt je eenvoudig en snel je netwerk uit. Niet alleen met de mensen die jij helpt, maar ook met de andere coaches. Zo is er een intervisiegroep waar we casussen bespreken en ervaringen uitwisselen. Heel leerzaam en plezierig, ook voor ervaren rotten in het vak. 

}

Jouw eigen aanpak en tijd

Jij bent vrij in de keuze van je aanpak/methode. Resultaatafspraken, frequentie, duur van het traject, dit alles bepaal je in overleg met je kandidaat/aanvrager. Met deze werkwijze kun je als coach bij KansenNet je inzet en tijd heel goed zelf bepalen en bewaken.

i

Ervaring gezocht

Onze coördinator zoekt op basis van een ingezonden CV en de overige ingezonden informatie omtrent de coaching vraag de meest geschikte coach uit ons bestand. Wij zijn altijd blij met extra vrijwilligers zodat wij de juiste coach kunnen koppelen aan de hulpvraag.

Ja ik wil Coach worden!

  • Dank je wel dat je ons wilt ondersteunen

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Laatste nieuws van KansenNet

Een lintje voor Reinout Burgerjon

De man van het eerste uur van KansenNet “Reinout Burgerjon“, is al werkzaam bij KansenNet sinds de oprichting in 2013 en is bij deze oprichting ook zeer betrokken geweest. Mede door zijn werk voor KansenNet heeft hij afgelopen 30 april officieel de versierselen...

Een betekenisvol pensioen voor Julie Josey – Vrijwilliger bij KansenNet

Onze stichting KansenNet staat en valt met de inzet van onze gemotiveerde vrijwilligers. Zij zijn degenen die de hulp bieden en de ondersteuning mogelijk maken. Deze keer zetten wij onze penningmeester Julie Josey in de spotlights. De swing van computerspelletjes naar...

Nederlands spreken met een taalcoach – Amjad vertelt

De KansenNet Taalcoach van Nederlands Spreken is een echt maatje voor de nieuwe Nederlanders. Naast het beter leren spreken maken de nieuwe Nederlanders ook kennis met cultuur, gebruiken en gewoonten. Iets dat je het beste buiten het leslokaal leert. Eén van deze...

Heb jij een vraag?

  • Vul hieronder je vraag in en wij nemen spoedig contact met je op.

KansenNet … brengt je verder

Onze sponsors