Coach worden

Denk je er wel eens over om, naast je dagelijkse coachingswerk of tijdens jouw pensioen, jouw kennis en ervaring op vrijwillige basis in te zetten? Word dan coach bij KansenNet.

Wij zijn altijd blij met vrijwilligers. De vragen die wij binnenkrijgen variëren enorm en het is heel fijn om te kunnen putten uit een brede en gevarieerde poule van coaches.

t

Waarom coach worden?

Als KansenNet coach breidt je eenvoudig en snel je netwerk uit. Niet alleen met de mensen die jij helpt, maar ook met de andere coaches. Zo is er een intervisiegroep waar we casussen bespreken en ervaringen uitwisselen. Heel leerzaam en plezierig, ook voor ervaren rotten in het vak. 

}

Jouw eigen aanpak en tijd

Jij bent vrij in de keuze van je aanpak/methode. Resultaatafspraken, frequentie, duur van het traject, dit alles bepaal je in overleg met je kandidaat/aanvrager. Met deze werkwijze kun je als coach bij KansenNet je inzet en tijd heel goed zelf bepalen en bewaken.

i

Ervaring gezocht

Onze coördinator zoekt op basis van een ingezonden CV en de overige ingezonden informatie omtrent de coaching vraag de meest geschikte coach uit ons bestand. Wij zijn altijd blij met extra vrijwilligers zodat wij de juiste coach kunnen koppelen aan de hulpvraag.

Ja ik wil Coach worden!

  • Dank je wel dat je ons wilt ondersteunen

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Laatste nieuws van KansenNet

Hoe word je een succesvolle ondernemer?

Loop jij rond met een leuk idee en denk je eraan om een eigen bedrijf te starten of heb je je eerste stappen als ondernemer al gezet? Dat is mooi, want als ondernemer bepaal je zelf je toekomst. Sommigen laten zich echter afschrikken door de risico’s, de administratie...

Philip P. Todd – nieuwe coördinator ondernemers

Na het vertrek van Heleen Blackstone per 1 januari van dit jaar was KansenNet naarstig op zoek naar vervanging voor de rol van coördinator Startende Ondernemers. Via een vacature op de VCA site hebben meerdere kandidaten zich hiervoor aangemeld. We zijn heel blij dat...

Afscheid ondersteuning d.m.v. Loopbaan coaching

Het bestuur van KansenNet heeft – op advies van de coördinatoren van deze activiteit - besloten om per 1 januari 2022 te stoppen met het aanbieden van loopbaancoaching. Als gevolg van de huidige krappe  arbeidsmarkt bestaat steeds minder behoefte aan ondersteuning bij...

Heb jij een vraag?

  • Vul hieronder je vraag in en wij nemen spoedig contact met je op.

KansenNet … brengt je verder

Onze sponsors
Dynamo zonder pay off (gemaakt door Inge A 30-3-2012)