Coach worden

Denk je er wel eens over om, naast je dagelijkse coachingswerk of tijdens jouw pensioen, jouw kennis en ervaring op vrijwillige basis in te zetten? Word dan coach bij KansenNet.

Wij zijn altijd blij met vrijwilligers. De vragen die wij binnenkrijgen variëren enorm en het is heel fijn om te kunnen putten uit een brede en gevarieerde poule van coaches.

t

Waarom coach worden?

Als KansenNet coach breidt je eenvoudig en snel je netwerk uit. Niet alleen met de mensen die jij helpt, maar ook met de andere coaches. Zo is er een intervisiegroep waar we casussen bespreken en ervaringen uitwisselen. Heel leerzaam en plezierig, ook voor ervaren rotten in het vak. 

}

Jouw eigen aanpak en tijd

Jij bent vrij in de keuze van je aanpak/methode. Resultaatafspraken, frequentie, duur van het traject, dit alles bepaal je in overleg met je kandidaat/aanvrager. Met deze werkwijze kun je als coach bij KansenNet je inzet en tijd heel goed zelf bepalen en bewaken.

i

Ervaring gezocht

Onze coördinator zoekt op basis van een ingezonden CV en de overige ingezonden informatie omtrent de coaching vraag de meest geschikte coach uit ons bestand. Wij zijn altijd blij met extra vrijwilligers zodat wij de juiste coach kunnen koppelen aan de hulpvraag.

Ja ik wil Coach worden!

  • Dank je wel dat je ons wilt ondersteunen

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Laatste nieuws van KansenNet

Hoe gaat het met Stichtingen en Verenigingen?

Hoe gaat het met Stichtingen en verenigingen en wat doe je precies? Deze vraag kreeg ik vanuit het bestuur van KansenNet. Dit lijkt een eenvoudige vraag, maar omdat ik graag een compleet antwoord geef leek het mij handig om te starten vanuit het verleden en te...

Een werkdag bij Nederlands Spreken

De Coördinatoren Nederlands Spreken koppelen anderstaligen aan taalcoaches, die de anderstaligen helpen bij het beter leren spreken van de Nederlandse taal. Wij vertellen graag hoe een werkdag als coördinator bij Nederlands Spreken eruit ziet.  10:00 uur start van...

KansenNet stopt met Loopbaanbegeleiding

Het bestuur van KansenNet heeft het advies van de coördinatoren Loopbaan coaching overgenomen om per 1 januari 2022 te stoppen met deze activiteit. Daarvoor is een aantal redenen te noemen: Ook in 2021 hebben potentiële loopbaanklanten ons onvoldoende weten te vinden,...

Heb jij een vraag?

  • Vul hieronder je vraag in en wij nemen spoedig contact met je op.

KansenNet … brengt je verder

Onze sponsors