Niet alleen de overheid helpt ondernemers door de bizarre coronatijd heen. Ook de coaches van KansenNet helpen ondernemers graag met hun plannen om de 1,5 meter samenleving tot een succes te maken. Dit vergt aanpassingsvermogen, maar bovenal een sparringpartner. Iemand waar jij als ondernemer je ideeën kunt neerleggen. Om te testen of het rendabel of slim is dit pad in te slaan heb je als ondernemer nu eenmaal een Coach nodig. De coaches van KansenNet helpen jou als ondernemer graag verder.

Stap 1 – Samen kansen ontdekken

Je bent gewend om op een bepaalde manier je zaak draaiende te houden. Door de gewijzigde regels kan dit helaas niet meer. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten kan je natuurlijk ook op zoek gaan naar Kansen. Tijdens verschillende sessies zal onze coach jou helpen met het inventariseren en kiezen van kansen voor jouw onderneming.

Stap 2 – Prioriteiten geven

Als mens en ondernemer kan je helaas niet alles tegelijkertijd. Onze coaches helpen jou als ondernemer om de keuzes te maken en prioriteiten te stellen aan je plannen. Wat doe je als eerste? Alles zodat jij gedegen aan de slag kunt met de kansen die er liggen voor jouw onderneming.

Stap 3 – Evaluatie en verbetermomenten inplannen

De grootste valkuil van ondernemers is dat ze doorrennen zonder terug te kijken of slimme verbeteringen door te voeren. Tijdens de sessies met je KansenNet Coach heb je een vast moment waarop je gaat evalueren hoe het gaat, maar ook waarin je samen gaat ontdekken hoe je (nog) beter
kunt werken. Dit gaat je veel geld en tijd besparen omdat je gaat toewerken naar het hoogst haalbare resultaat.

Onze Coach voor ondernemers als spiegel

Zoals je ziet werken onze coaches voor ondernemers in drie stappen. Ze denken met je mee, helpen met de keuzes en prioriteiten en helpen ook met evalueren en verbeteren. Dit alles is uiteraard een advies. Zie onze coaches als een spiegel die jij nodig hebt om je bedrijf ook in deze vreemde tijd staande te houden. Uiteraard ligt de uitvoering bij jou. Maar soms heb je een spiegel, rem of spreekwoordelijke ‘schop’ nodig om vooruit te komen. Onze coaches voor ondernemers helpen hier graag mee. Vraag daarom vandaag nog een coach voor ondernemers van KansenNet aan.