KansenNet bracht precies wat ik wilde als zzp-er.

KansenNet heeft mij flink geholpen als startende ZZP-er.

Gestart is met de kernpunten van mijn persoon en mijn bedrijf: wat onderscheidt je op de markt. Vervolgens hebben we gekeken hoe we mijn bedrijf op de markt kunnen zetten: het bouwen van een duidelijke en goed vindbare website, het vinden van klanten en het ontwikkelen van samenwerkingsverbanden met andere ondernemers. Ook het financiële plaatje kwam aan bod: Wat wordt mijn uurtarief, welke pakketten kan ik klanten aanbieden, wat kost een boekhouder, hoe hou je je financiën inzichtelijk?

Op de juiste weg als ZZP-er

De heer Schamhart heeft me ook ondersteunt bij het opbouwen van mijn portfolio. Bovendien heb ik via hem een meubelmaker gevonden waarmee ik nu nog samenwerk. Met de goede opbouw van onze bijeenkomsten heeft mijn bedrijf richting gekregen en kon ik sparren met een deskundige. Zo zit je als startende ZZP-er niet alleen te ploeteren en raak je de weg niet kwijt.

Natuurlijk zijn er andere instanties en initiatieven voor (startende) ZZP-ers, maar in dit geval had ik veel meer vertrouwen in de hulp, aangezien de heer Schamhart zelf een geslaagd ondernemer is en ervaring heeft in het bedrijfsleven. Dat verschil merk je meteen. Ook helpen de bijeenkomsten op alle vlakken en is het gericht op jouw behoeften en jouw bedrijf in tegenstelling tot de vele algemene bijeenkomsten die er voor ZZP-ers zijn.

Tamara Collette
Casa ID

Ook hulp bij het opzetten van jouw eigen bedrijf? Ontdek wat wij voor startende ondernemers doen.