Een vrijwillige, ervaren en professionele bedrijfscoach van KansenNet heeft mij geholpen een gezond bedrijf met bijpassende omzet op te zetten.

Een bedrijfscoach van KansenNet helpt mij groeien

Al een tijdje was ik aan het worstelen met mijn bedrijf. De omzet en de weg die ik zou moeten inslaan om een stabiele klantenkring op te bouwen. Ik kon daar wel wat hulp bij gebruiken en was daarom op zoek naar een bedrijfscoach. Op een KvK dag kwam ik de stand van Kansennet tegen. Na een gesprek met een van de vrijwilligers wist ik dat wat zij te bieden hadden. Precies was wat ik nodig had op dat moment! Een deskundige bedrijfscoach, die zijn of haar ervaring en adviezen kosteloos aanbiedt.

Begeleider met veel ervaring

Kansennet heeft me gekoppeld met de heer Schamhart omdat hij veel ervaring heeft in mijn werkveld. Vanuit die ervaring kon hij van een afstandje kijken naar mijn bedrijf, werkzaamheden en marketing en mij daarover adviseren. Wat de gesprekken met hem voor mij hebben opgeleverd is voornamelijk het vinden van de juiste focus. Hij heeft geholpen bij het schiften van alle ideeën die ik had. Hieruit begeleidde hij mij naar de meest haalbare en interessante ideeën. Door deze persoonlijke aanpak en de gerichte adviezen voor mijn bedrijf is voor mij het pad naar een gezond bedrijf helder geworden.

En het mes snijdt aan twee kanten, want inmiddels heb ik ook wat opdrachten voor KansenNet zelf mogen uitvoeren, wat zowel mij als KansenNet positieve dingen heeft opgeleverd.

Ook interesse in hulp bij het starten van je eigen onderneming? Neem contact met ons op!